Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ

ΥΛΙΚΑ
2 κιλα πατατες κομενες σε φετες
1 κρεμα γαλακτος 200γρ
50γρ βουτυρο
10 φετες μπεικον
200γρ τυρι τριμμενο(κασερι,κεφαλοτυρι,γραβιερα με πεκορινο)της αρεσκειας σας
αλατι
πιπερι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Κοβουμε σε φετες τις πατατες τις βραζουμε σε νερο για 10 λεπτα,στραγγιζουμε.Σε ενα πυρεξ βουτυρωμενο τοποθετουμε την μια διπλα στην αλλη τις πατατες,αλατιζουμε.Ριχνουμε την κρεμα γαλακτος τα τυρια και το μπεικον ψιλοκομμενο.Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο για 30 με 35 λεπτα στους 180 βαθμους στις αντιστασεις!!!!καλη μας επιτυχια!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου