Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012

ΞΕΡΟΤΗΓΑΝΑ

ΥΛΙΚΑ
1 φυλλο κουρου ετοιμο
κανελα σπορελαιο για το τηγανισμα
καρυδια
μελι

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΖΥΜΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΙΔΙΟ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ!!!!

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Ανοιγουμε το φυλλο στο παγκο εργασιας.Κοβουμε σε μακροστενες λωριδες.Βαζουμε το λαδι σε ενα κατσαρολακι για να καψει.Μολις ειναι ετοιμο ,παιρνουμε μια λωριδα και την γυρναμε γυρω γυρω απο ενα πιρουνι και τοποθετουμε στο καυτο λαδι.Ψηνουμε και απο τις δυο πλευρες ολα τα φυλλαρακια μας.Τα τοποθετουμε σε ενα πιατο με αποροφητικο χαρτι.Σερβιρουμε ριχνοντας μελι.καρυδια και κανελα!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου